Android app FindToilet - Hent på Google Play Hent FindToilet app på Google Play

iOS app FindToilet - Hent på App Store Hent FindToilet app på App Store

Browserversion via Drupal/GoogleMapsAPI - http://beta.findtoilet.dk/

Find danske offentlige toiletter - Offentligt-Privat samarbejde
Ingen grund til at hver kommune laver deres EGNE Smartphone apps + online maps, når de alle kan deltage i denne service.

Kommunerne kan evt. vælge at bruge iframe (eksempel) / linke (lav evt. et PrintScreen af kortet og brug det som link) / QGIS på deres egen side inkl. Septima Widget til denne service.

Kommuner der SELV har indtastet toiletdata og som fungerer dags dato:
Bornholm, Fredericia, Haderslev, Kolding, København, Lyngby-Taarbæk, Odense, Roskilde, Slagelse, Sønderborg

Dags dato deltager følgende kommuner. Læs også deres udtalelser om samarbejdet, og hvordan de bruger det på kommunens egen side ud over at deltage i app'en FindToilet.

Sådan gør du som kommune, hvis du gerne vil deltage. MEN de utålmodige kan se denne 5 minutter video.

Selv om jeres kommune KUN skulle have offentlige toiletter i offentlige bygninger, så kan I sagtens deltage.
Min egen kommune Lyngby-Taarbæk kommune er sådan en kommune og de deltager alligevel.
Har dog stadigvæk ikke opgivet at få dem til at oprette et NYT offentligt tilgængeligt toilet i midtbyen. Læs min mail til kommunalbestyrelsen.

Hvis jeres kommuner IKKE deltager, så kontakt dem og få dem til det. Der findes også et online map http://beta.findtoilet.dk/ hvor de enkelte kommuner kan vælges eller kan bruges vha. Adresse + Radius + Toilet type.

Data til download for ALLE Toiletdata/Kommuner i RSS, XML, CSV, KLM, Google Map, så folk selv kan lave deres egne mash-ups. Der kan vælges en speciel kommune eller hele Danmark.
Også muligt for kommunerne at få adgang til API-fil direkte i Drupal. På denne måde kan de bruge dataene i alle deres andre systemer direkte. Bare spørg mig for adgang til fil. (Dette vil senere måske også blive muligt for alle). Gennemse toiletdata
Vil også være villig til at toiletdataene kan figurere på portalen OpenDataDK med link til min service, hvis det har interesse.

Hvorfor toiletdata til download fra portalen OpenDataDK IKKE kan bruges
Problematikken med de toiletdata nogle få kommuner giver mulighed for at downloade via portal.opendata.dk og hvorfor de ikke kan bruges til at bygge en FindToilet app, ligesom min.

Flere af kommunerne spørger: Hvilke udgifter er der forbundet med deltagelse i app'en?
Ingen. Jeg har arbejdet på servicen siden jeg fik ideen i 2006 uden indtægt og har indtil videre brugt ODIS-pris kr. 100.000 samt personligt kr. 50.000 og håber jeg kan fortsætte med at gøre det gratis for kommunerne, evt. få donationer.
MEN jeg skal finde ud af en måde at få tilført penge, så projektet kan fortsætte og videreudvikles både af apps og Drupal programmører. OG så skal jeg finde nogle, der har lyst til at overtage efter mig.

VIGTIGT! Forklaring af service i radioindslag, video samt GoogleDoc
Radioindslag: Forklaring af app i disse radio interviews 1.3.2014 P4 Morgen (mig) - 17.1.2016 P4 Syd (Sønderborg kommune + mig) - 7.6.2016 P4 Sjælland (Slagelse kommune).
Video: 5 minutters video som viser hvordan dataene flyder gennem Drupal til Google Maps API online map samt deling af data til download og ender i disse apps. Alt sammen OpenSource. Brug evt. sammen med kommunens eget QGIS video.

Alle yderligere oplysninger kan findes på http://findtoilet.dk/.